Ronald Zwolle Makelaars

Welkom bij Ronald Zwolle Makelaars

Gratis zoekaanmelding
Meld u nu gratis aan als zoeker en wij houden u op de hoogte van nieuw aanbod dat aansluit bij uw opgegeven zoekwensen. Ook over nieuwe FluisterTips of Binnenkort Verwacht aanbod wordt u als één van de eerste geïnformeerd door ons actieve makelteam met steeds wisselend woningaanbod van Zeeland.
Als u van koophuis naar koophuis verhuist, zult u willen weten wat uw huidige huis waard is, lees dan snel verder..


Uw huis uitstekend verkopen

U overweegt uw huis te verkopen? Wat leuk dat u onze website bezoekt! 

Wat is voor u belangrijk bij de verkoop van uw huis?

-dat de makelaar direct bereikbaar is?

-een respectvolle aanpak?

-een zorgeloze verkoop?

-uiterste discretie?

-de beste prijs?

-wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de verkoopmogelijkheden van uw huis te bespreken?

Aan het einde van ons eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent, heeft u zicht op de kosten en weet u wat u te wachten staat.

In een vrijblijvend adviesgesprek belichten we positie in de markt en de pluspunten van uw huis. Wij benoemen, voor welke doelgroep uw huis de meeste betekenis heeft. Wij stellen de marktwaarde vast en wij bepalen in overleg de verkoopmethode, die aansluit bij uw wensen. Ook geven we tips hoe u uw huis meer kunt laten opbrengen. Als u een stap verder bent en ons de verkoop gunt, dan benaderen wij in het verlengde van uw verkoopopdracht de door ons gratis geregistreerde zoekers. Blader gerust even in de zoekers, u kunt globaal en anoniem de gegevens van uw huidige huis invoeren, klik... en de matches met kandidaten voor uw huidige huis rollen eruit.

Aan u de keuze: MultiMediaVerkoop of FluisterVerkoop®

dus of wij meteen een bord plaatsen en uw huis volop in de schijnwerpers zetten zoals via internet, met Social Media en het desgewenst in kranten en tijdschriften plaatsen óf dat wij uw huis super discreet in de FluisterVerkoop® verkopen. 

Zorgeloos verkopen, maar wel voor de allerbeste prijs... Bij verkoop via Ronald Zwolle Makelaars heeft u totaal geen zorgen of beslommeringen rond de verkoop van uw huis. Wij leveren hierbij een uitstekende persoonlijke service en u kunt rekenen op ons deskundig vakbekwaam advies. Wij begeleiden het gehele traject voor u en wij effenen alle eventuele valkuilen tot en met de overdracht bij de notaris en de volledige afwikkeling.

Wat mag u van ons verwachten?

Heel veel, maar wat precies, dat hangt van uw wensen en uw huis af. Vraag nu een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek en wij maken tijd voor u vrij.

Aan het einde van ons eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent, heeft u zicht op de kosten en weet u wat u te wachten staat.

U kunt ons ook rechtstreeks bellen voor een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars:

Ronald 06-42724262 of Alex 06-39797155

Als u wilt weten welke informatie wij verzamelen, dan kunnen wij u een informatieset sturen, zodat u een goed beeld krijgt hoe nauwkeurig wij te werk gaan.

In onze verkoopinformatie kan de kandidaat koper van uw huis het volgende tegenkomen:

-presentatietekst

-plattegronden

-3D tekeningen

-professionele foto's

-bouwkundig rapport

-energielabel

-lijst van zaken

-vragenlijst deel B

-video

-3D bezichtiging met Matterport

-kadasterkaart

-anoniem relevant uittreksel van de laatste leveringsakte ivm zakelijke rechtenCommercieel Vastgoed
Ronald Zwolle Makelaars is ook zeer ervaren in commercieel vastgoed, van bedrijfshallen en garagebedrijven tot winkels en horeca. Ook met herbestemming en projectontwikkeling zijn wij u van dienst.


Aankoopdienst
Door op het parcours van vraag en aanbod uw eigen aankoop-expert -Alex Zwolle- mee te nemen, komt u zorgeloos en ontspannen op uw bestemming aan. Uw aankoop zal ruimte bieden aan uw toekomstplan. Mocht u in de greep komen van een droomhuis, dan schudden wij u op tijd wakker voor eventuele valkuilen. Daarbij halen wij voor u alle lucht uit de prijs en onderhandelen tot op de bodem. U zult jarenlang tevreden terug kijken op deze aangename transactie. Wij bieden aankoopbegeleiding voor een zorgeloze aankoop van onroerend goed in heel Nederland.

Bekijk wat anderen van ons vinden...
Zie de reviews van onze opdrachtgevers

afbeelding