De uitvinders van de FluisterVerkoop®

uw huis in goede handen: bel 0118-623420

 

Over ons

Ronald Zwolle - meer dan alleen makelaar en taxateur

Sinds 1984 ben ik gediplomeerd makelaar-taxateur onroerend goed en als zodanig op 5 juni 1985 voor onbepaalde tijd beëdigd door de President van de Rechtbank te Middelburg. Voorafgaand aan de beëdiging heb ik, bij een bekend Zeeuws makelaarkantoor, zes jaar gedegen praktijkervaring opgedaan met alle soorten onroerende goed. Ik leerde hier de toepassing van vaktechnische kennis en alle kneepjes van het vak. Al zeg ik het zelf, ik ben goed in het vinden van overeenstemming in een wirwar van belangen. Dat is de basis voor alle onderhandelingen.
Met de opgebouwde mensenkennis en ervaring heb ik een situatie snel in beeld. Met mijn frisse kijk op de zaak leg ik mijn suggesties voor aan cliënten, die daardoor nieuwe mogelijkheden -en ook de bottlenecks- zien. Zodra een uitdaging is gedefinieerd, ga ik die, als het maar enigszins mogelijk is, in het belang van de opdrachtgever aan.

Hart en ziel, maatschappelijke betrokkenheid
Sinds 1986 is ben ik lid van Rotary, een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers. Rotarians, leden van een Rotaryclub, delen hun tijd, geld en bekwaamheid om acties op touw te zetten die inspelen op een brede waaier van humanitaire en sociale uitdagingen. Ze delen hetzelfde medeleven, hetzelfde enthousiasme en dezelfde vastberadenheid om hulpbehoevenden bij te staan en om mee te bouwen aan een betere wereld, evenals een passie voor dienstverlening, die Rotary tot een organisatie van het hoogste niveau heeft gemaakt.

FourWayTest van Rotary

Met betrekking tot alles wat we denken, zeggen of doen, geldt de FourWayTest:
1. is het waar?
2. is het billijk voor alle betrokkenen?
3. bevordert het onderling vertrouwen en vriendschap?
4. komt het alle betrokkenen ten goede?

Deze test is voor iedereen toepasbaar in het dagelijks leven, ik probeer me er zoveel mogelijk aan te houden.

Sport
Per week loop ik zo'n 15 a 20 kilometer hard, voor lichamelijke fitheid en de geestelijke ‘boost’ die het geeft.

Hobbies
Ik ben een buitenmens en geniet van de Zeeuwse natuur, ik zeil en ski graag, sleutel aan klassieke auto’s, en heb in 2011 mijn vliegbrevet gehaald.

 
 
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: mail@ronaldzwolle.nl

 
Stuur ons een e-mail