creatief  |  energiek  |  voortvarend

tel: 0118 - 623420

 

Verkopen

ALGEMEEN
 

Na verloop van tijd kan, wat jarenlang uw ideale huis was, minder goed gaan passen. U vindt nieuwe uitdagingen of komt in een andere levensfase. U zou het prettig vinden, als wij met uw huidige huis, iemand anders gelukkig kunnen maken. Daartoe kijken wij door de ogen van de gegadigden naar uw huis, objectief dus. Wij bedenken, voor wie uw huis de meeste betekenis kan krijgen. Wij stellen de waarde vast en wij bepalen samen met u de verkoopmethode, die aansluit bij uw wensen. Vervolgens benaderen wij de door ons geregistreerde zoekers. Indien nog nodig, brengen wij uw huis met prioriteit onder de aandacht van het publiek, via alle media die ons ten dienste staan. Of desgewenst uiterst discreet met de doorgewinterde FluisterVerkoop® formule. Zo maken wij effectief uw handen vrij; voor uw nieuwe plan.

U wilt dus uw huis verkopen. Zo goed en vlot mogelijk en voor de beste prijs... Bij verkoop via Ronald Zwolle Makelaars heeft u totaal geen zorgen of beslommeringen rond de verkoop van uw huis, wij leveren hierbij een uitstekende persoonlijke service en u kunt rekenen op ons deskundig vakbekwaam advies. Wij begeleiden het gehele traject voor u en wij effenen alle eventuele valkuilen tot en met de overdracht bij de notaris en de volledige afwikkeling.

Hoe doen wij dat? Een serieuze taxatie is de spil van een uitstekende transactie, zodat wij in overleg met u, de juiste vraagprijs in de markt zetten.

Over de taxatie naar actuele marktwaarde
Als geinteresseerde in onze diensten zullen wij u gratis en vrijblijvend offerte doen met uitleg over onze diensten. U heeft daarnaast recht op een vrijblijvende verkooptaxatie naar marktwaarde in het kader van de (toekomstige) verkoop van uw huidige eigen huis, tegen een gereduceerd tarief van Euro 150 exclusief BTW. Deze taxatie is dus wel vrijblijvend, in die zin dat u dan nog niet verplicht bent ons de opdracht voor verkoop te verstrekken, hij is daarentegen niet gratis, het is immers een serieuze taxatie waar minimaal 2 uur werk voor wordt verricht. De taxatie wordt met dezelfde zorg als voor onze uitgebreide taxaties uitgevoerd. De rapportage bestaat bij het gereduceerde tarief uit een opgaaf van de marktwaarde via email (of al naar gelang de afspraken daarover per telefoon of persoonlijk). Bij deze eenvoudige rapportage vindt er geen beschrijving van het onroerend goed plaats. Indien u binnen een jaar na de taxatie een verkoopopdracht verstrekt voor het getaxeerde pand, dan wordt het taxatiehonorarium afgetrokken van de verkoopcourtage.
Mocht u er de voorkeur aan geven om een complete rapportage van de taxatie te ontvangen, dan maken wij dat uiteraard voor u in orde tegen het gebruikelijke tarief van 1,5 promille exclusief BTW van de marktwaarde, met een minimum van Euro 200 exclusief BTW

Staat uw huis al te koop bij een makelaar en u bent daarin teleurgesteld? Maak gebruik van onze overstapservice!

Waarom zou u ons voor een serieuze taxatie betalen, terwijl veel andere makelaars u een 'gratis waardebepaling' aanbieden?

Wij willen ons lange termijn succes van meer dan 25 jaar graag voortzetten. Dat doen wij door het uitbrengen van serieuze deskundigenberichten, zoals taxaties. Op onze taxaties moet u blind kunnen vertrouwen, temeer het om grote financiele belangen gaat.Wij taxeren bijvoorbeeld ook in opdracht van de Rechtbanken en in belastingzaken. Serieus werk moet worden betaald. Gratis waardebepalingen kunnen nauwelijks onafhankelijk zijn, immers zij hebben een doel dat alleen het belang van de makelaar dient. Ten opzichte van de opgaaf van de diverse 'gratis waardebepalers' zult u onze serieuze taxatie in veel gevallen laag vinden. Wij brengen het niet mooier dan het is, maar ook beslist niet minder, de realiteit heeft voorrang. En uiteindelijk heeft u en de gehele markt daar baat bij.

Persoonlijk Stappenplan Verkoop

Nu wij alle informatie over uw huis in beeld hebben en ook uw wensen op een rij staan, alsmede met u een akkoord bereiken over de vraagprijs, stellen wij voor u een persoonlijk stappenplan op, zodat u precies weet waarmee wij bezig zijn. Wij geven u goed advies bij de keuze voor de MultiMediaVerkoop formule of juist voor onze discrete FluisterVerkoop® formule.

Wij zijn er goed in om uw huis met prioriteit onder de aandacht van serieuze kopers te brengen. Het voorwerk is daartoe al gedaan in de opbouw van ons zoekersbestand. Zodra u ons inschakelt, gaan wij daaruit zoekers voor uw huis benaderen.

100% Klanttevredenheid

Wij streven 100% klanttevredenheid na. Wij móeten dus wel goed zijn.

Waar wij uw huis ook presenteren

Ons aanbod kan worden gevonden op vele websites, waaronder Funda, Huislijn, Jaap, Speurders, Marktplaats en in gedrukte media als PZC, WoonNieuws, huis-aan-huis bladen en voor speciale objecten ook NRC, Telegraaf, Volkskrant, DeStem, RD

Meer informatie of een afspraak?

contact of bel 0118-623420

 
 

Ronald Zwolle Makelaars - Uw makelaar in Middelburg, Zeeland Home | Sitemap | Disclaimer | Privacyverklaring
Het Zeeuwse Scheidingshuis

Tel: 0118 - 623420 | Email: [email protected]

 
Stuur ons een e-mail