Ronald Zwolle Makelaars

Uw huis uitstekend verkopen

Vraag nu een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek en wij maken tijd voor u vrij (Ronald:) 0642724262 of (Alex:) 0639797155

Aan het einde van ons eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent, heeft u zicht op de kosten en weet u wat u te wachten staat.

Wilt u meer weten over onze verkoopaanpak? Lees dan verder...

Wat is voor u belangrijk bij de verkoop van uw huis?

-dat de makelaar direct bereikbaar is?

-een respectvolle aanpak?

-een zorgeloze verkoop?

-uiterste discretie?

-de beste prijs?

-wilt u een vrijblijvende afspraak maken om de verkoopmogelijkheden van uw huis te bespreken?

In een vrijblijvend adviesgesprek belichten we objectief de plaats in de markt en bespreken de pluspunten van uw huis. Wij benoemen, voor welke doelgroep uw huis de meeste betekenis heeft. Wij stellen de marktwaarde vast en wij bepalen in overleg de verkoopmethode, die aansluit bij uw wensen. Ook geven we tips hoe u uw huis meer kunt laten opbrengen. Als ons de verkoop gunt, dan benaderen wij in het verlengde van uw verkoopopdracht de door ons gratis geregistreerde zoekers. Blader gerust even in de zoekers, u kunt globaal en anoniem de gegevens van uw huidige huis invoeren, klik... en de matches met kandidaten voor uw huis rollen eruit.

Aan u de keuze of wij meteen een bord plaatsen en uw huis volop in de Multi Media Verkoop zetten zoals via internet, met Social Media en het desgewenst in kranten en tijdschriften plaatsen óf dat wij uw huis super discreet in de FluisterVerkoop® verkopen. 

Zorgeloos verkopen, maar wel voor de allerbeste prijs... Bij verkoop via Ronald Zwolle Makelaars heeft u totaal geen zorgen of beslommeringen rond de verkoop van uw huis, wij leveren hierbij een uitstekende persoonlijke service en u kunt rekenen op ons deskundig vakbekwaam advies. Wij begeleiden het gehele traject voor u en wij effenen alle eventuele valkuilen tot en met de overdracht bij de notaris en de volledige afwikkeling.

Wat mag u van ons verwachten?

Heel veel, maar wat precies, dat hangt van uw wensen en uw object af. Vraag nu een persoonlijk vrijblijvend adviesgesprek en wij maken tijd voor u vrij. 

Aan het einde van ons eerste gesprek weet u precies waar u aan toe bent, heeft u zicht op de kosten en weet u wat u te wachten staat.

U kunt ons ook rechtstreeks bellen voor een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars:

Ronald  06-42724262  of Alex  06-39797155

Als u wilt weten welke informatie wij verzamelen, dan kunnen wij u een informatieset sturen van een woning die wij verkochten, zodat u een goed beeld krijgt hoe nauwkeurig wij te werk gaan.

In onze verkoopinformatie kan de kandidaat koper van uw huis het volgende tegenkomen:

-presentatietekst

-plattegronden

-3D tekeningen

-professionele foto's

-bouwkundig rapport

-energielabel

-lijst van zaken

-vragenlijst deel B

-video

-3D bezichtiging met Matterport

-kadasterkaart

-anoniem relevant uittreksel van de laatste leveringsakte ivm zakelijke rechtenCommercieel Vastgoed
Ronald Zwolle Makelaars is ook zeer ervaren in commercieel vastgoed, van bedrijfshallen en garagebedrijven tot winkels en horeca. Ook met herbestemming en projectontwikkeling zijn wij u van dienst.

Lees de reviews