Ronald Zwolle Makelaars

Gratis inschrijving als zoeker / Gratis Zoek en Match Service

Vul nu vrijblijvend uw woonwensen in voor onze Zoek en Match Service.

U krijgt dan nieuw aanbod in uw mailbox. Door van zoveel mogelijk mensen (aspirant kopers én aspirant verkopers) de woonwensen (anoniem) aan elkaar te koppelen, wordt de kans op een match voor u veel en veel groter. Wij kunnen u dan ook informeren over objecten die nog niet gepubliceerd zijn of binnenkort worden verwacht. Vanzelfsprekend wordt alle privacy-gevoelige informatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Als u al een koopwoning heeft, is het leuk om even in het zoekersbestand te bladeren, waarschijnlijk zijn er al Matches met uw huidige huis. Als u wilt weten wat de (over-)waarde van uw huidige koophuis is, dan maken wij graag tijd voor u vrij om u een serieus verkoopadvies te geven. Als u dat wilt, geeft u dat dan aan in het tekstveld onderaan het formulier?

Deze dienst van Ronald Zwolle Makelaars is geheel gratis en vrijblijvend

Als u zoekt, schrijf u dan meteen bij ons in

Nadat u als zoeker ingeschreven bent, kunt u ons desgewenst als uw eigen makelaar inschakelen om actief met u mee te zoeken en u te begeleiden bij de aankoop. 

Indien u meteen geholpen wilt worden bij aankoop van een object dat door een andere makelaar wordt aangeboden of ieder ander object dat niet door ons wordt aangeboden, dan kunt u Alex Zwolle inschakelen als uw aankoopmakelaar, bel Alex voor inlichtingen en offerte 06-39797155

Uw gegevens

Geef uw voorkeur door

Uw wensen

Het soort object

Aanvullende informatie of adressen van uw woonwensen

Uw zoekaanmelding is verstuurd