Ronald Zwolle Makelaars

Gratis inschrijving als zoeker / Gratis Zoek en Match Service

Vul nu vrijblijvend uw woonwensen in voor onze Zoek en Match Service.

U krijgt dan nieuw aanbod in uw mailbox. Door van zoveel mogelijk mensen (aspirant kopers én aspirant verkopers) de woonwensen aan elkaar te koppelen, wordt de kans op een match voor u veel en veel groter. Wij kunnen u dan ook informeren over objecten die nog niet gepubliceerd zijn of binnenkort worden verwacht. Vanzelfsprekend wordt alle privacy-gevoelige informatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Als u al een koopwoning heeft, is het leuk om even in het zoekersbestand te bladeren, waarschijnlijk zijn er al Matches met uw huidige huis. Als u wilt weten wat de (over-)waarde van uw huidige koophuis is, dan maken wij graag tijd voor u vrij om u een serieus verkoopadvies te geven. Als u dat wilt, geeft u dat dan aan in het tekstveld onderaan het formulier?

Deze dienst van Ronald Zwolle Makelaars is geheel gratis en vrijblijvend

Als u zoekt, schrijf u dan meteen bij ons in

Nadat u als zoeker ingeschreven bent, kunt u ons desgewenst als uw eigen makelaar inschakelen om actief met u mee te zoeken en u te begeleiden bij de aankoop. 

Indien u meteen geholpen wilt worden bij aankoop van een object dat door een andere makelaar wordt aangeboden of ieder ander object dat niet door ons wordt aangeboden, dan kunt u Alex Zwolle inschakelen als uw aankoopmakelaar, bel Alex voor inlichtingen en offerte 06-39797155

Uw gegevens

Geef uw voorkeur door

Uw wensen

Het soort woning

Aanvullende informatie of adressen van uw woonwensen

Uw zoekaanmelding is verstuurd